همراه شما هستیم با یک مقاله جامع در مورد شهر استانبول و جاذبه های تاریخی این شهر دوست داشتنی و توریستی، به طور حتم با شنیدن نام استانبول اکثر افراد اولین تصویری که در ذهنشان خطور می کند. مسجد ایاصوفیه است. زیرا همگی در کتب تاریخ دوران تحصیلی در مورد این مسجد زیاد مطالعه کرده ایم. حال مختصر توضیحی در مورد تاریخچه و نام این شهر دوست داشتنی و توریستی خدمت شما ارائه می دهم.
استانبول که پیش از این ( قسطنطنیه یا کنستانتینوپول) نام داشت ،یادگار امپراتوری رم و بعد از آن عثمانی می باشد.
جزوء سومین کلان شهر بزرگ خاورمیانه قرار دارد و درکنار تنگه بسفر،دریای مرمره و دریای سیاه است. که تنگه بسفر جداکننده دو قاره آسیا و اروپا می باشد.
واحد پول کشور ترکیه لیر و پایتخت این کشور نیز شهر آنکارا است.
از نظر آب و هوا شهر استانبول در تابستان دارای آب و هوای گرم و مرطوب و در زمستان بارانی و برفی است.
در این بخش اگر بخواهیم به طور مختصر هم در مورد جذابیت های تاریخی شهر استانبول صحبت کنیم باید در چندین مقاله در مورد آن بحث کنیم زیرا استانبول دنیایی از جذابیت ها و تفریح در کنارهم است. که شما به کمک آژانس مسافرتی آلوین می توانید به طور کامل از این جذابیت ها لذت ببرید. حالا در مورد موارد متعددی از این جاذبه های توریستی می خواهیم شما را راهنمایی نماییم.
به طور حتم اولین جاذبه استانبول مسجد ایاصوفیه می باشد. که در سفر به استانبول باید از آن غافل نشد. این مسجد در قسمت اروپایی استانبول قرار داشته و به مدت هزار سال کلیسای امپراتوری روم شرقی بوده، اما درقرن پانزدهم توسط معمار عثمانی، «سینان»، به مسجدی باشکوه در میان جاهای دیدنی استانبول تبدیل شده است.از مسجد ایاصوفیه یا موزه ایاصوفیه به عنوان مهمترین نماد عرفانی ترکیه یاد میکنند که بین دین اسلام و مسیحیت پیوند ایجاد می کند.
یکی از پرطرفدارترین مکان های دیدنی استانبول قصر توپکاپی است. که در بخش اروپایی استانبول قرار گرفته که شما برای روز اول سفر می توانید با برنامه قبلی و به کمک آژانس مسافرتی آلوین از این مکان تاریخی دیدن فرمایید. این قصر بین شاخ طلایی و دریای مرمره در استانبول قرارگرفته و چشماندازی بسیار عالی به تنگه بسفر نیز دارد.
این مسجد به دستور رستم پاشا صدراعظم و معمار برجسته (معمار سینان ) ساخته شد. با درایت معمار سینان در زیر این مسجد مخازن و دکانهایی نیز ساخته شده است. ارزش اصلی مسجد برگرفته از نقوش گلهایی همچون میخک، مینا، لاله، رز و زنبق که بعنوان نمونهای از چینیکاری قرن ۱۶ در دیوارهای شبستان ورودی و در ستونهای پافیلی داخل نمایان است.
کلمه Dolma به معنی پریا و Bahche نیز در زبان ترکی یعنی باغچه. تاریخچه کاخ دولماباغچه برمی گردد به تصمیم سلطان عبدالمجید برای ترک کاخ سنتی توپکاپی در قرن نوزدهم.
کاخ دولماباغچه به عنوان مرکز اداری امپراتوری عثمانی مورد استفاده قرار می گرفت. پس از آنکه دلماباغچه توانست جای کاخ توپکاپی را در استانبول بگیرد، شش سلطان عثمانی در آن زندگی و حکومت کردند. در واقع دلماباغچه آخرین اقامتگاه سلطنتی پادشاهان عثمانی محسوب می شود. و آخرین پادشاه عثمانی که با خانواده خود در این کاخ زندگی می کرد سلطان محمد است.
برج گالاتا یک برج قرون وسطایی است. که در منطقه گالاتا استانبول، دقیقاً در شمال شاخ طلایی قرار گرفته. برج گالاتا به سبک معماری معمول سال 1348 میلادی یعنی سبک رومانسک ساخته شده که در ابتدا به نام برج مسیح شهرت داشت. در طول سال های طولانی استفاده از این برج به صورتهای نظامی، مدنی، فرهنگی و در آخر به عنوان یک هدف گردشگری ادامه داشتهاست.
این مکان می تواند هم در شناخت ما از فرهنگ مردم این منطقه کمک بسزایی کند و هم می تواند تاریخ و پیشینه باستانی شهر منحصر به فرد و بی نظیر استانبول را به ما گوشزد نماید. کلیسای چورا که در اصل کلیسای ناجی مقدس بوده و نام چورا را مدیون محل ساخت خود است.
شما عزیزان می توانید با مراجعه به سایت آژانس هواپیمایی آلوین24 از تمامی خدمات آن نظیر خرید بلیط هواپیما، خرید بلیت اتوبوس و رزرو تورهای داخلی و تورهای خارجی بهره مند شوید و در صورت سوال با پشتیبانی 24 ساعته آژانس تماس بگیرید.